AS: Valencian keskikentän kaksikko siirtymässä lähikilpailijan riveihin pilkkahinnalla

© Kuva: Getty Images

Valencian keskikenttäpelaajat Dani Parejo ja Francis Coquelin ovat siirtymässä Villarrealiin noin 15 miljoonan euron yhteishinnalla, kertoo AS.

Parejo, 31, on allekirjoittamassa Villarrealin kanssa kolmen vuoden sopimuksen ja Coquelin, 29, neljän. He osallistuivat tänään, maanantaina, Valencian harjoituksiin, mutta heidän odotetaan siirtyvän uuteen seuraansa tällä viikolla.

Valencian omistaja Peter Lim laittoi lähes kaikki joukkueensa pelaajat myyntiin, kun seura ei päässyt ensi kaudeksi europeleihin. Kallispalkkaisimpana pelaajana Parejo on yksi ensimmäisistä, joista seurajohto haluaa eroon.

Seuralegenda Parejo on edustanut Valenciaa kesästä 2011 lähtien ja toiminut pitkään joukkueen kapteenina. Coquelin on pelannut seurassa kaksi vuotta.

Lehtitietojen mukaan Parejo kieltäytyi aluksi jättämästä Valenciaa, koska hänen perheensä viihtyy kaupungissa ja hänen sopimustaan on jäljellä vielä kaksi vuotta. Järin pitkälle Parejon perheineen ei tarvitse lähteä, sillä Valencian Mestallalta on vain 45 minuutin ajomatka Villarrealin Estadio de la Cerámicalle.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.