Valencia voitti tasan vuosi sitten Copan mestaruuden kaadettuaan Villamarínilla pelatussa finaalissa Barcelonan 2-1.

Marcelino toimi tuolloin Valencian päävalmentajana. Marcelino oli johdattanut joukkonsa viikkoa aiemmin kuluvaksi kaudeksi Mestarien liigaan, mutta sai tämän kauden alussa potkut riitauduttuaan seuran omistajan Peter Limin kanssa.

Valencian kapteeni ja ehdottomiin avainpelaajiin lukeutuva Dani Parejo käväisi El Partidazo de Movistarin haastattelussa ja paljasti puhuvansa edelleen Marcelinon kanssa aktiivisesti, vaikkei seurajohto siitä välttämättä pidäkään.

Marcelino sai potkut kritisoituaan avoimesti Limin tapaa johtaa seuraa. Lim halusi tiettävästi lisää päätäntävaltaa, eikä suostunut tiettyihin pelaajakauppoihin. Parejo kritisoi julkisesti Limin päätöstä antaa potkut Marcelinolle.

– Minulla on hyvät välit Marcelinon kanssa ja puhun hänen kanssaan aktiivisesti. En piiloudu sen suhteen. Olemme hyviä ystävyksiä. Elimme Valenciassa hyviä ja ei niin hyviä hetkiä. Minulla on hyvät välit hänen ja hänen valmennusryhmänsä kanssa, Parejo totesi.

Parejo otti myös kantaa Valenciassa paljon puheenaiheita herättävään tapaukseen. Nimittäin Ferran Torresin tilanteeseen. Seuran oman kasvatin sopimus päättyy vuoden kuluttua, eikä huippulupaus ole suostunut allekirjoittamaan jatkosopimusta. Mediatietojen mukaan Valencia tiedostaa menettävänsä kirkkaimman tähtensä pian.

– Meille olisi elintärkeää, että hän jatkaisi täällä. Olisimme siitä hyvin onnellisia, mutta se on hänen päätöksensä. Jalkapallo on bisnestä. Jotkut pelaajat jäävät ja jotkut poistuvat. Toivottavasti hän jää, mutta jos niin ei tapahdu, toivotan hänelle onnea tulevaisuutta varten. Valencialle hän on todella tärkeä pelaaja. Hän on hyvin taitava pelaaja, ja näyttää sen aina otteluissa, Parejo kertoi.