Valencia hävisi keskiviikkona Mestarien liigan neljännesvälierien avausosassa Atalantalle vieraskentällä 1-4.

Valencia pelasi ottelussa ilman seitsemää loukkaantunutta pelaajaa. Muun muassa ykköstoppariparin muodostavat Ezequiel Garay ja Gabriel Paulista olivat sivussa ottelusta. Kaksikko ei pelaa myös Mestallan toisessa osassa.

Lauantaina Valencian viikko päättyi uuteen selkäsaunaan, kun Real Sociedad kukisti Albert Celadesin miehistön San Sebastiánissa 3-0.

Valencian kapteeni Dani Parejo kertoi rehellisen mielipiteensä joukkueen tilanteesta ottelun jälkeen. Parejo kummasteli, miksei seura ole hankkinut Garaylle korvaajaa. Garay on loppukauden sivussa pelikentiltä ja Valencia saa siten hankkia argentiinalaiselle korvaajan, vaikka siirtoikkuna on jo sulkeutunut.

– Meidän on oltava itsekriittisiä. Ei ainoastaan pelaajien, vaan koko seuran. Tällä hetkellä monen asian on muututtava, jotta pääsisimme tavoitteeseemme, eli neljännelle sijalle.

– Meillä on paljon loukkaantumisia ja vakaviakin sellaisia, kuten Garayn polvivamma. Meillä on mahdollisuus hankkia uusi toppari ja tänään myös Eliaquim Mangala loukkaantui. En sano, etteikö topparimme olisi hyviä, mutta meillä on niin paljon vammoja ja pelaamme kolmen päivän välein, jonka vuoksi topparin hankinnalle pitäisi antaa enemmän painoarvoa, Parejo sanoi.

Valencia päästi tällä viikolla seitsemän maalia. Valencia on päästänyt huomattavan määrän maaleja vuodenvaihteesta alkaen.

– Kun päästät joka ottelussa kaksi tai kolme maalia, se tarkoittaa sitä, ettet tee asioita riittävän hyvin. Päästämämme maalit ovat olleet sellaisia, jotka olisivat olleet helposti estettävissä. On mahdotonta voittaa, kun sinun on tehtävä kolme tai neljä maalia joka ottelussa.