Exequiel Palacios on Real Madridin tammikuun siirtoikkunan ensimmäinen hankinta. Real Madrid on päässyt Palaciosin edustaman River Platen kanssa yhteisymmärrykseen siirrosta ja siirto julkaistaan Copa Libertadoresin toisen finaalin jälkeen.

20-vuotias hyökkäävä keskikenttäpelaaja pelaa parhaillaan Riverin riveissä Copa Libertadoresin finaalissa Boca Juniorsia vastaan. Ensimmäinen osa päättyi 2-2 -tasapeliin sunnuntaina ja ratkaiseva toinen osa pelataan lauantaina 24. marraskuuta.

Palacios allekirjoittaa Real Madridin kanssa kesään 2024 kestävän sopimuksen. Palaciosin myötä Real Madrid jatkaa nuorien pelaajien hankkimista, sillä seura näkee sen siirtopolitiikan olevan ainoa mahdollisuus kilpailla PSG:n ja Manchester Cityn kaltaisten seurojen kanssa.

Palacios debytoi Argentiinan pääsarjassa vain 17-vuotiaana. Keskikenttäpelaaja on myös debytoinut Argentiinan A-maajoukkueessa. Real Madridin seurajohdon mukaan Palacios on valmis nousemaan seuraavalle tasolle Espanjassa ja pelaamaan korkealla tasolla tärkeässä roolissa välittömästi kauden toisella puoliskolla.

Real Madrid maksaa River Platelle Palaciosista reilut 20 miljoonaa euroa. River ei haluaisi myydä nuorta tähteään, mutta Palacios haluaa siirtyä Real Madridiin.

Lähde: MARCA