Eurooppa-liigan ensimmäinen pudotuspelikierros käynnistyy torstai-iltana.

Kaikki kolme La Liga -seuraa raivasivat tiensä lohkovaiheesta pudotuspelivaiheeseen.

Suurimman haasteen edessä on sensaatiomaista kautta pelaava Getafe. José Bordalásin suojatit isännöivät illalla Ajaxia Coliseumilla otteluparin avausosassa. Getafe on La Ligassa kolmantena.

Samaan aikaan romanialainen Cluj haastaa kotikentällään Sevillalla. Illan myöhäisottelussa Espanyol vierailee Englannissa Wolvesin isännöitävänä.

Ajax lähtee luonnollisesti suurena suosikkina Getafe-ottelupariin. Se lähtökohta sopii Getafelle paremmin kuin hyvin. Bordalás on osoittanut saavansa Getafesta enemmän irti selkeänä altavastaajana.

Kyseessä on samalla todellinen pelitapojen välinen mittelö. Bordalásin Getafe luottaa aggressiiviseen prässiin, tiukkaan puolustukseensa, nopeisiin vastahyökkäyksiin ja tarvittaessa sääntöjen rajamailla pelaamiseen. Getafe ei pelaa tyylipisteistä, vaan puhtaasti tuloksesta ja siinä se on onnistunut järisyttävän hyvin. Ajax sen sijaan tunnetaan pallonhallintajalkapallostaan, eikä sen odoteta luopuvan siitä torstainakaan.

Marcan mukaan Bordalás peluuttaa torstai-iltana kärjessään Deyversonia ja Jaime Mataa. Jorge Molina ja Ángel Rodríguez odottavat saumojaan penkiltä. Lehden julkaiseman mahdollisen avauskokoonpanon perusteella Deyverson on ainoa yllätys. Muutoin Bordalás lähtee Ajaxin kimppuun tutulla avauskokoonpanollaan.

Ottelut ovat nähtävissä C Moren kanavilla.

GETAFE-AJAX 19.55
CLUJ-SEVILLA 19.55
WOLVES-ESPANYOL 22.05