Mestarien liigan lohkovaiheen neljäs kierros jatkuu keskiviikkoiltana.

Espanjalaisseuroista kentällä nähdään Atlético ja Real Madrid. Atlético kohtaa Saksassa Leverkusenin ja varmistaa voitolla jatkopaikkansa, jos Juventus voittaa oman ottelunsa Lokomotiv Moskovaa vastaan.

Maalinteko-ongelmista edelleen kärsivä Atlético matkusti Saksaan ilman Josema Giméneziä, Stefan Savicia ja João Félixiä. Kolmikko kärsii loukkaantumisista ja palaavat lähtökohtaisesti pelikentille maajoukkuetauon jälkeen.

Marcan mukaan Diego Simeone nostaa Diego Costan avauskokoonpanoon Álvaro Moratan ja Ángel Correan rinnalle.

Madridissa Real Madrid saa vieraita Turkista. Galatasaray vierailee Real Madridin isännöitävänä Bernabéulla. Real Madridilla ei ole juurikaan varaa pistemenetyksiin Mestarien liigassa. Seura voitti Galatasarayn Turkissa edellisellä lohkokierroksella ja nousi lohkossaan toiseksi. PSG johtaa lohkoa viiden pisteen erolla Real Madridiin ja varmistaa jatkopaikkansa jo tänään voittamalla Club Brüggen.

Real Madrid on pelannut kolme peräkkäistä voitotonta Mestarien liigan ottelua Bernabéulla. Samainen on tapahtunut vain kahdesti aiemmin Real Madridin seurahistoriassa.

Gareth Bale ja James Rodríguez ovat edelleen loukkaantuneita. Zinédine Zidane jätti jälleen Viníciusin ulos kokoonpanosta. Pirteästi viime aikoina pelannut Rodrygo saattaa olla sen sijaan jälleen avauskokoonpanossa.

Ottelut alkavat kello 22.00.