Osasunan paidassa huippuotteita tällä kaudella ennen loukkaantumistaan esittänyt Chimy Avila on ollut yksi La Liga -kauden sensaatioista. Kaikki kilpailut mukaan lukien 26-vuotias argentiinalainen on paukuttanut joukkueelleen 22 ottelussa 11 maalia ja antanut kolme maaliin johtanutta syöttöä.

Avilan kausi kuitenkin päättyi loukkaantumiseen, joka pitää hänet sivussa koko loppusesongin ellei kautta jatketa pitkälle kesän puolelle.

Hyökkääjän ympärillä on pyörinyt siirtohuhuja, joissa hänet on yhdistetty muun muassa Barcelonaan, Atlético Madridiin ja Sevillaan. Avila kuitenkin vakuuttaa, että hän ei miettinyt siirtokuvioita ennen loukkaantumistaan.

– Olin kiinnostunut ainoastaan säilymisen saavuttamisesta Osasunan kanssa. En ajatellut noita asioita ollenkaan, Avila kertoi ajastaan juuri ennen loukkaantumistaan.

– Ehkä sitten kun olen tehnyt paluun, agenttini kertoo minulle näistä kuvioista.

Vaikka Avila vakuutti, että uran seuraavat siirrot eivät vielä ole mielessä, myönsi hän, että ajatus Lionel Messin kanssa pelaamisesta kuulostaa houkuttelevalta. Hän kuitenkin tarkensi, että tämä voisi tapahtua joko Barcelonassa tai myös maajoukkueessa.

– Kuka tahansa haluaisi pelata hänen kanssaan, koska hän on maailman paras pelaaja.

– Tämä [loukkaantuminen] tulee kuitenkin selvittää ensin. Se [Messin kanssa pelaaminen] voisi toteutua yhtä hyvin Barcelonassa tai maajoukkueessa.