Martin Ødegaard siirtyi kesän siirtoikkunassa Real Madridista Arsenaliin. Arsenal maksoi Ødegaardista noin 35 miljoonaa euroa.

Ødegaard oli Real Madridissa kirjoilla kuuden ja puolen vuoden ajan, mutta ei missään vaiheessa noussut edustusjoukkueen vakiokasvoksi. Ødegaard pelasi vuosien saatossa Real Madridin ykkösmiehistössä vain 11 ottelua.

Hyökkäävä keskikenttäpelaaja kävi kotimaansa TV2:n haastattelussa ja puhui vaikeuksistaan Real Madridissa. Ødegaardin oli sanojensa mukaan vaikea sopeutua Real Madridiin.

– Pelatessasi korkeimmalla tasolla ei ole helppoa saada ystäviä. Etenkään, kun olet nuori ja tulet seuraan ulkomailta. Se voi olla joskus vaikeaa. Ei ole helppo sopeutua pukukoppiin. Elät omissa oloissasi ja olet yksinäisempi. Voi olla, ettei Real Madridin pukukoppi ollut sellainen, johon totuin Strømsgodsetissa. Ne olivat erilaisia, mutta se on tehnyt minusta vahvemman ja olen hyvin tyytyväinen päästyäni elämään niitä hetkiä, Ødegaard viittasi aikaansa Real Madridissa.

Ødegaard on kiitollinen Real Madridille saamastaan mahdollisuudesta.

– Minulla oli vaikeita hetkiä niin ykkösjoukkueessa kuin Castillassakin. Olin lähellä maailmantähtiä ja se teki minusta vahvemman. Tunnen kasvaneeni paljon ja saan kiittää siitä Real Madridia. Minulla oli vaikeita ajanjaksoja, mutta minulle tapahtui myös paljon hienoja asioita ja muistelen ennemminkin niitä. On erityistä olla lähellä maailmantähtiä. Opin paljon Sergio Ramosilta ja Cristiano Ronaldolta.

Lähde: AS