Norjalainen Martin Ødegaard pelasi sunnuntaina ensimmäisen kerran urallaan Real Madridin avauskokoonpanossa La Liga -ottelussa. 21-vuotias keskikenttäpelaaja palasi täksi kaudeksi Madridiin lainapestiltään Real Sociedadissa. Kaikki viittaa siihen, että Ødegaard on valmis läpimurtoon myös Madridissa.

Nyt näyttää kuitenkin siltä, että Ødegaardilta saattaa jäädä ainakin Real Madridin seuraava peli väliin. Norjalaisella nimittäin todettiin koronavirustartunta pelaajille maanantaina tehtyjen testien jälkeen. Asiasta kertoi tiistai-iltana Onda Madrid.

Ødegaardille on nyt tehty toinen testi, ja sen tulosta odotellaan. Tällä hetkellä hän on eristettynä muun joukkueen toiminnasta. Jos uusintatesti vahvistaa tartunnan, ei hän voi palata harjoituksiin ennen kuin antaa negatiivisen testituloksen.

Ødegaard osallistui vielä maanantaina joukkueen palauttaviin harjoituksiin. Tuolloin testin tulos ei luonnollisesti ollut vielä tiedossa. Positiivisen testinäytteen seurauksena koko joukkueen pelaajiston ja taustaryhmän pitää käydä uusissa koronatesteissä, jotta varmistutaan, ettei tartuntoja ole enemmän.

Täysin oireeton Ødegaard ei mennyt tiistaina Real Madridin harjoituskeskus Valdebebasiin, ja muutenkin treenikentällä huhkivat vain loukkaantumisistaan toipuvat Éder Militão, Eden Hazard, Marco Asensio ja Lucas Vázquez.

[readmore from=Ödegaard-Martin]

Uusien testien tulosten odotetaan valmistuvan keskiviikkoaamupäivän aikana. Real Madridin vastustajan Real Sociedadin maanantaisissa testeissä ei koronatartuntoja havaittu.

Real Madrid kohtaa seuraavassa ottelussaan ensi lauantaina Real Betisin.

Lähde: AS