Real Sociedad on kaukana parhaastaan. Keskiviikkona seura hävisi kotikentällään putoamista vastaan taistelevalle Celtalle, ja Mestarien liigaan oikeuttava sija on karannut jo kauas. Lue täältä lisää.

Martin Ødegaardin kausi on jatkunut koronaviruspandemian aiheuttaman tauon jälkeen surkeasti. Ødegaard otettiin Celta-ottelussa penkille jo tunnin kohdalla. Norjalaistaiturin peliesitykset ovat jättäneet paljon toivomisen varaa viimeisen kahden viikon aikana.

Real Sociedadin päävalmentaja Imanol Alguacil tiedostaa tilanteen, mutta muistuttaa, ettei Ødegaard ole ainoa, joka on parhaillaan heikolla tasolla.

– Tässä ei ole ainoastaan kyse Martinista, vaan koko joukkueesta. Sanoin jo silloin, kun hän pelasi hyvin, ettei se ole ainoastaan hänen ansiotaan, sillä joukkuetoverit auttoivat häntä. Tällä hetkellä olemme kaikki huonossa iskussa. Minä mukaan lukien, Alguacil totesi lehdistölle keskiviikkona.

– Martin ei ole omalla tasollaan. Katsotaan, saammeko hänet takaisin sille tasolle, mutta olemme jokainen syyllisiä tähän tilanteeseen. Ei ainoastaan hän.

Ødegaard pelaa uransa ensimmäistä kokonaista kautta La Ligassa. Taituri on Real Sociedadissa lainalla Real Madridista, ja AS:n mukaan viettää Real Madridin päätöksen myötä Baskimaalla myös ensi kauden.