Martin Ödegaard pelaa alkavan kauden lainalla Real Sociedadissa.

Real Madrid ja Real Sociedad tiedottivat muutama viikko sitten Ödegaardin vuoden mittaisesta lainasopimuksesta, mutta todellisuudessa lainasopimus on kahden kauden mittainen.

Kyseessä on Ödegaardin ensimmäinen kausi La Ligassa. Ödegaard vietti viimeiset kaksi kautta lainalla Hollannissa, ja oli viime kaudella yksi sarjan parhaista pelaajista Heerenveenissä.

– Minulla oli viime kauden jälkeen useita vaihtoehtoja. Monet seurat olivat kiinnostuneita minusta. Pitää paikkansa, että puhuin useamman seuran kanssa, mutta alusta saakka keskustelut Real Sociedadin kanssa sujuivat mallikkaasti. Pidän tästä projektista ja siitä ideasta, jotka he ovat antaneet minusta. Real Madrid antoi minulle useamman vaihtoehdon, mistä valita ja halusin välittömästi siirtyä tänne, Ödegaard kertoi Marcalle.

– Henkilökohtaisella tasolla on mukana siirtyä Hollannista Espanjaan. Haluan antaa kaikkeni Real Sociedadille auttaakseni seuraa ja toivottavasti pääsemme europeleihin vuoden päästä. Nyt pääsen todella pelaamaan La Ligassa, ja se motivoi minua valtavasti.

Ödegaard on pelannut yhden La Liga -ottelun Real Madridin paidassa.

– Se oli erityinen hetki. Unelmani kävi toteen. Minulle sanottiin ennen ottelua, että pelaan puolisen tuntia. Sitten se toteutui ja tulin vaihdosta sisään korvaamaan Cristiano Ronaldoa. Se oli upea tilanne. Oli hienoa harjoitella parhaiden kanssa ja nähdä, miten he harjoittelivat. Tavoitteeni on pelata tulevaisuudessa Real Madridissa, mutta keskityn ainoastaan Real Sociedadiin.