Muistatko vielä Martin Ödegaardin? Haluaa pois Real Madridista – ”Myynti voisi olla ratkaisu”

Martin Ödegaard ei näillä näkymin pelaa Real Madridissa ensi kaudella.

Reilu neljä vuotta sitten suuren kohun saattelemana Realiin siirtynyt Ödegaard sanoi lehtihaastattelussa haluavansa muualle. ”Muualla” 20-vuotias norjalainen on jo pelannutkin tammikuusta 2017 lähtien. Ensin Ödegaard vietti 1,5 vuotta lainalla Heerenveenissä, ja tämä kausi vierähti lainalla hollantilaisessa Vitessessä.

Ödegaardin sopimus Realin kanssa ulottuu kesään 2021, mutta pelaajan itsensä mielestä Real voisi vaikka myydä hänet toiseen seuraan.

– Real Madrid usein myy pelaajia niin, että se pitää itsellään takaisinosto-option. Se voisi olla ratkaisu [minunkin kohdallani], Ödegaard sanoi hollantilaiselle De Telegraaf -lehdelle AS:n mukaan.

– Toinen vaihtoehto voisi olla laina, mutta kaikki riippuu siitä, mitä he ajattelevat ja millaista kiinnostusta muista seuroista on [minua kohtaan].

– Minun on saatava edelleen säännöllistä peliaikaa korkeimmalla tasolla. Tämä kausi oli minulle hyvä. Haluan ottaa seuraavan askeleen urallani, koska haluan edelleen kehittyä. Jalkapallossa ei toki koskaan tiedä, mitä seuraavaksi tapahtuu.

Siirtohuhuissa Ödegaard on yhdistetty vahvasti Ajaxiin, jonka nykyjoukkueesta moni on lähdössä suurempiin seuroihin.

– En tiedä, ovatko he kiinnostuneita minusta. En keskity siihen nyt. Agenttini hoitaa sen asian. Meidän täytyy katsoa, mitä Madrid haluaa ja pyrimme sitten tekemään molempia osapuolia tyydyttävän ratkaisun.

>>> Lunasta 20€ ilmainen liveveto – tarjous voimassa rajoitetun ajan!