Jan Oblak ja Stefan Savic ovat pelanneet jo vuosien ajan yhdessä Atléticossa.

Oblak saapui Atléticoon kesällä 2014 Benficasta, ja Savic vuotta myöhemmin Fiorentinasta. Kaksikko on pelannut hienon kauden ja ovat Atléticon avauskokoonpanossa elokuisissa Mestarien liigan pudotuspeleissä.

Siirtohuhujen mukaan muuan Chelsea olisi jälleen valmis maksamaan Oblakin 120 miljoonan euron ulosostopykälän. Chelsea on ollut aiemminkin kiinnostunut Oblakista ja valmis maksamaan ulosostopykälän, mutta Oblak on jäänyt ennemmin Atléticoon.

Savic puhui ystävänsä tilanteesta AS:n haastattelussa. Kaverukset viettivät pientä lomaa yhdessä Italiassa ja palasivat hiljattain Madridiin aloittamaan Mestarien liigaan valmistautumisen.

– Hän on pelannut täällä vuoden minua pidempään. Oblak on maailman paras maalivahti niin minulle kuin monelle muullekin. Hän on elintärkeä kentällä ja sen ulkopuolella. Olemme hyvin onnellisia, kun meillä on hänen kaltainen huippumaalivahti ja loistava joukkuetoveri, Savic totesi.

– Emme ole puhuneet niistä siirtohuhuista mitään. Ne ovat vain median juttuja. On normaalia, että maailman parhaat seurat ovat aina parhaiden pelaajien kintereillä. Niin on käynyt ennenkin. Kuka ei haluaisi Oblakia? Varmasti kaikki haluavat hänet, mutta hän on meidän maalivahtimme ja olemme ikionnellisia siitä, että hän pelaa täällä tulevaisuudessakin.