Jan Oblak on noussut Atléticossa kenties maailman parhaaksi maalivahdiksi.

140 La Liga -ottelussa 80 nollapeliä pitäneen slovenialaisvahdin sopimustilanne on ollut kysymysmerkkejä täynnä jo pidemmän aikaa. Atlético ja Oblakin agentit ovat neuvotelleet jatkosopimuksesta jo muutaman vuoden ajan.

Marcan mukaan jatkosopimusneuvottelut ovat viimein edenneet siihen pisteeseen, että seura saattaa julkaista Oblakin uuden jatkosopimuksen alkaneella viikolla.

Oblakin agentti on ollut viimeiset viikot Madridissa neuvottelemassa uudesta sopimuksesta. Agentti oli muun muassa paikan päällä Metropolitanolla Madridin derbyssä ja Marcan mukaan saapuu stadionille myös keskiviikkona, jolloin Atlético kohtaa Juventuksen Mestarien liigan neljännesvälierien avausosassa.

Marca kertoo seuran julkaisevan todennäköisesti Oblakin jatkosopimuksen Juventus-ottelun jälkeen, jolloin osapuolien on määrä allekirjoittaa uudet sopimukset.

Oblakin palkka nousee tiettävästi huomattavasti jatkosopimuksen myötä. Maalivahdin nykyinen sopimus kestää kesään 2021 saakka. Oblak saapui Atléticoon Benficasta kesällä 2014.