Atlético-vahti ylsi huimaan rajapyykkiin – huomattavasti paremmat tilastot kuin La Liga -legendoilla

© Kuva: Getty Images

Live Stream: Katso Copa del Reyn matsit ilmaiseksi!

  • Torstai-illan herkkupala klo 22.30: FC Barcelona vs Levante

Jan Oblak pelasi tiistaina Atlético-uransa sadannen nollapelin, kun punavalkoiset kaatoivat Dortmundin Mestarien liigassa luvuin 2-0.

Kyseessä oli vasta Oblakin 178. ottelu Atléticon paidassa. Yksikään maalivahti ei ole espanjalaisen jalkapallohistorian aikana päässyt samoihin lukuihin.

Muun muassa Iker Casillas tarvitsi 306 ottelua päästäkseen 100 nollapeliin. Víctor Valdés ylsi 100 nollapeliin 251 ottelussa.

Oblakilla on La Ligassa enemmän nollapelejä kuin päästettyjä maaleja. Oblak pelasi ensimmäisen nollapelinsä Atléticossa joulukuussa 2014 Copassa L’Hospitaletia vastaan. Oblak on päästänyt Atléticossa kaikki kilpailut mukaan lukien 178 ottelussa 114 maalia, eli 0,64 takaiskuosumaa ottelua kohden.

Madridilaislehdistön mukaan Atlético aikoo tehdä Oblakin kanssa jatkosopimuksen ennen joulua. Oblakin nykyinen ulosostopykälä on 100 miljoonan euron arvoinen, mutta Atléticon tarkoitus on nostaa sitä aina 200 miljoonaan euroon asti. Myös Antoine Griezmannilla on sopimuksessaan 200 miljoonan euron ulosostopykälä.

Liity Jalkapallon olohuoneen sisäpiiriin!
⚽ Klikkaa itsesi Facebookiin TÄSTÄ.
⚽ Liity jäseneksi ja odota hyväksyntää

Katso FC Barcelona – Levante ilmaiseksi!

  • Näe kaikki Copa del Reyn matsit ilmaiseksi