Saúlin kausi on ollut vaikea.

Atléticon keskikenttäpelaaja on ollut kaukana omalta tasoltaan ja on samalla menettänyt avauskokoonpanon paikkansa. Viime aikoina Saúl on nähty jälleen avauskokoonpanossa, kun Atlético on kärsinyt loukkaantumisista.

Twitch-striimaaja Pablo Pereira haastatteli Saúlia tiistai-iltana. Pereira kysyi, kuinka paljon Saúl seuraa jalkapalloa yleisesti.

– Katson jalkapalloa vapaa-ajallani. En katso kaikkia La Ligan otteluita, mutta sen sijaan katson paljon Valioliigaa, vaikkei kentällä olisikaan kärkijoukkueita, koska niissä otteluissa voi tapahtua mitä tahansa. La Ligasta katson Elchen ja tulevien vastustajiemme otteluita. Minun ei enää tarvitse katsoa La Ligaa niin paljon, koska tunnen 80 prosenttia pelaajista. On silti olemassa paljon pelaajia, jotka eivät pidä jalkapallon katsomisesta, Saúl sanoi.

Saúl ei sanojensa mukaan pidä jalkapallosta yhtä paljon kuin ennen.

– Nuorempana katsoin käytännössä kaikki ottelut mukaan lukien uusinnat omista otteluistani. Nyt katson jatkuvasti vähemmän jalkapalloa, koska tykkään jalkapallosta jatkuvasti entistä vähemmän kaiken sen vuoksi, mitä jalkapallon ympärillä tapahtuu.