Espanjan jalkapallomaajoukkueen maailmanmestarivalmentaja Vicente del Bosque kritisoi voimakkaasti PSG:n tähtipelaajan Neymarin toimintatapoja espanjalaislehti Mundo Deportivon haastattelussa.

Espanjan kahteen arvokisavoittoon johdattanut del Bosque näkee Neymarin ongelmat nimenomaan miehen käytöksessä eikä peliotteissa.

– Hän on vaikea poika. Mielestäni hän ei näytä hyvää esimerkkiä, Del Bosque sanoi.

– Täytyy sanoa, että minusta hän on pelaajana mahtava. Jos kysyisitte minulta maailman viittä parasta pelaajaa, hän ehdottomasti kuuluisi sille listalle. Mutta kentällä hän yrittää huijata. Hän teeskentelee todella paljon. Ja se tapa, jolla hän lähti Barcelonasta…, mies jatkoi.

Osa Barcelonan pelaajista on toivonut Neymarin paluuta joukkueeseen. Tästä syystä 28-vuotiaan brasilialaisen nimi on ollut esillä siirtohuhuissa.

– Ei pidä liikaa antaa huomiota pelaajien sanomisille, koska lopulta urheilutoimenjohtajat ja tekniset johtajat tekevät päätökset. Jalkapalloilijoiden on vaikea sanoa mitään pahaa entisistä joukkuetovereistaan. En muista juuri ketään, joka olisi tehnyt niin.