Luis Suárezin mukaan Neymar teki kaikkensa palatakseen Barcelonaan päättyneen siirtoikkunan aikana.

Suárez, Neymar ja Lionel Messi muodostivat kenties Euroopan vaarallisimman hyökkäyksen, kunnes brassitähti Neymar siirtyi Paris Saint-Germainiin kesällä 2017.

Kolmikko on pysynyt hyvissä väleissä, vaikka Suárez ja Messi ovat jatkaneet uraansa Barcelonassa ja Neymar Pariisissa.

[readmore from=Neymar]

Tänä kesänä Barcelona neuvotteli PSG:n kanssa Neymarin tuomisesta takaisin, mutta osapuolet eivät päässeet yhteisymmärrykseen. Suárezin mukaan diilin kaatuminen ei ainakaan Neymarista johtunut. Hän jutteli brassihyökkääjän kanssa kesällä, mutta antoi Neymarin keskittyä neuvotteluihin.

– Puhuimme ajoittain, mutta emme niin paljon viime aikoina. Nyt olemme taas jutelleet hieman enemmän, kun asiat ovat rauhoittuneet. Nämä ovat olleet vaikeita aikoja, koska Ney kävi läpi monimutkaista tilannetta, joten me halusimme antaa hänelle aikaa ja tilaa, kommentoi Suárez Fox Sportsille.

Suárez lisäsi, että hän ei kantanut kaunaa Neymarille tämän lähdettyä Barcelonasta.

– Me puhuimme Neymarin, kanssa kun hän halusi lähteä. Kaikki tiesivät, että hän halusi lähteä. Minä ja Leo sanoimme hänelle, että ei ole parempaa seuraa tai parempaa mahdollisuutta voittaa pokaaleja kuin täällä.

– Mutta hän teki päätöksensä. Hän päätti silloin, että se (siirto PSG:hen) oli parhaaksi hänelle. Nyt hän teki kaikkensa tullakseen takaisin.