Brassitähti Neymar sai pettyä siirtoikkunan loppusuoralla karvaasti. 27-vuotias hyökkääjä oli haikaillut palavasti Barcelonaan paluuta, mutta siirto ei ikinä toteutunut. PSG:n junioripelaajatarkkailun koordinaattorin ja seuran edustusjoukkueen entisen valmentajan (1994-1996 ja 2000-2003) Luis Fernándezin arvion mukaan tämä johtui puhtaasti henkilösuhteista. Tarkemmin sanottuna PSG:n urheilujohtajan vaihdoksesta kevään aikana.

PSG vaihtoi kesken viime kauden Antero Henriquen uuteen urheilujohtajaan Leonardoon. Fernández uskoo kaupan voineen toteutua, mikäli Ousmane Dembélé olisi suostunut siirtymään lainalle Parisiin. PSG ei kuitenkaan onnistunut taivuttelemaan Dembéléä eikä tämän agenttia Mousa Sissokoa.

– Dembélén edustajalla oli paremmat suhteet vanhan urheilujohtajan Antero Henriquen kanssa. Jos hän olisi ollut edelleen urheilujohtaja, Neymar olisi nyt Barcassa. Olen varma siitä, että he olisivat vakuuttaneet Dembélén siirtymään, Fernández totesi Cadena SER:in El Largueron haastattelussa.

[readmore from=Neymar]

Nyt Neymar pelaa ainakin syyskauden PSG:ssä, ja saa odottaa La Ligaan paluutaan ainakin tammikuuhun, ellei sitten aina ensi kesään saakka. Fernández uskoo, että brasilialaisella on edessään iso haaste voittaakseen PSG:n kannattajat taas puolelleen.

– Pelaaja, joka ei haluaa pelata joukkueelle eikä kannattajille, on ongelma. Neymarin täytyy ratkaista tämä ongelma fanien kanssa, Fernández tiivistää.

Lähde: AS