L’Èquipe: PSG valmis myymään Neymarin – La Liga -jätit hereillä?

© Kuva: Getty Images

Neymarin 222 miljoonan euron ME-siirrosta tulee tänä kesänä kuluneeksi kaksi vuotta. Koko tuon kahden vuoden ajan Neymaria on viety huhuissa tasaisin väliajoin takaisin La Ligaan, mutta yhtä tunnollisesti PSG-pomo Nasser Al Khelaifi on todennut, ettei brassitähti ole kaupan.

Nyt kellossa on ranskalaislehti L’Équipen mukaan kuitenkin toinen ääni. PSG:ssä vaihtui juuri urheilujohtaja, kun Antero Henrique sai lähteä, ja pestiin palasi vanha tuttu Leonardo. Tällä uskotaan olevan vaikutusta myös Neymarin asemaan.

Neymarin markkina-arvo ja asema PSG-pomojen silmissä on laskenut useiden loukkaantumisten, kentän ulkopuolisten ongelmien sekä niin Ligue 1:ssa kuin europeleissä saatujen pelikieltojenkin myötä. Neymar on ollut loukkaantuneena kahtena peräkkäisenä keväänä PSG:n ratkaisevissa Mestarien liiga -otteluissa, ja äskettäin brasilialainen malli syytti häntä raiskauksesta.

Johtopäätös vaikeuksista on, että PSG on valmis taiturin myymään jo tänä kesänä, mikäli jostain tulee riittävän muhkea tarjous.

Pontta juuri Neymarin lähtöpuheille tulee myös Al Khelaifin uunituoreista lausunnoista. Qatarilainen antoi haastattelun France Footballille, ja vaati pelaajiltaan parempaa asennetta. Huonosti motivoituneet ovat Al Khelaifin mukaan vapaita lähtemään. Hän ei halua enää pelaajiltaan ”tähtien käytöstä”.

– Pelaajien täytyy hyväksyä vastuunsa. Asioiden täytyy muuttua täysin. Heidän täytyy tehdä enemmän ja työskennellä enemmän. Eivät he ole täällä pitääkseen hauskaa, Al Khelaifi jyrähti.

– Jos he eivät ole samaa mieltä, ovet ovat auki. Ciao!

Neymaria on huhuttu etenkin takaisin Barcelonaan, mutta aika ajoin huhuissa on ollut esillä myös Real Madrid.

Lähde: Sport