Neymar on puhunut TV Globolle lämpimään sävyyn entisestä joukkuekaveristaan Lionel Messistä.

– Leo oli minulle hyvin erityinen kaveri Barcelonassa. Kerron aina kaikille tätä tarinaa, PSG:n mies toteaa.

Neymar paljastaa, että Messi tuli hänen luokseen erään ottelun tauolla. Brasilialaisen alku Kataloniassa oli ollut kaikkea muuta kuin helppo.

– Hetkellä, jolloin tarvitsin hänen tukeaan eniten, joukkueen ykkösnimi, maailman paras pelaaja tuli luokseni, otti minua kädestä ja sanoi ”Tule tänne, sinun on oltava oma itsesi, sinun on oltava onnellinen, sinun pitää olla sama poika kuin Santosissa, älä ole pelokas, älä pelkää minua tai ketään muuta, olen täällä auttamassa sinua”.

– Itkin silloin pukuhuoneessa. En pystynyt pelaamaan omaa peliäni, mikään ei kulkenut. Sitten lopetin sen ja ajattelin… jos Leo sanoo minulle tämän, niin miksi ei? Silloin tunsin oloni täysin rauhalliseksi ja meistä alkoi tulla ystäviä.

Neymarin mukaan kaksikko pitää edelleen yhteyttä keskustelujen ja huulenheiton muodossa. Myös Luis Suárez on hänelle tärkeä henkilö.

– Minulla on erityisiä tunteita heitä kahta kohtaan. On selvää, että kun Leo puhuu siitä (mahdollisesta paluustani), minun on hengitettävä syvään ja sanottava, että se oli hyvää niin kauan kuin sitä kesti. Kaipaan sitä, mutta tänä päivänä Pariisissa minulla on muita haasteita.

Lähde: Sport