Puolitoista vuotta sitten Barcelonasta PSG:hen siirtynyt Neymar on viihtynyt otsikkojen keskipisteenä myös Pariisissa.

Neymaria ollaan huhuttu takaisin Espanjaan läpi puolitoista kautta kestäneen PSG-pestin. Viime talvena Neymar yhdistettiin vahvasti etenkin Real Madridiin ja syksyllä espanjalais- ja brasilialaismediat uutisoivat siitä, miten Neymar olisi valmis palaamaan Barcelonaan.

Neymarin isä kumosi täysin Barcelona-huhut Téléfootin haastattelussa. Neymarin leiri olisi tiettävästi soittanut Barcelonalle neuvotellakseen paluusta, mutta isän mukaan huhut ovat valheellisia.

– Se on pelkkää valetta. Ei ole ollut minkäänlaista soittoa Barcelonalle. Vain kaksi ihmistä puhuvat hänen nimellään, hän ja minä. Emme ole kumpikaan puhuneet mahdollisuudesta palata Barcelonaan, Neymar Santos Sr. totesi.

– Poikani on hyvin tyytyväinen Pariisissa. Barcelona on suuri seura, mutta ne ovat pelkkiä huhuja. On mahdotonta jättää tuollainen pelaaja pois jatkuvista siirtohuhuista. Hänen tulevaisuus on Pariisissa. On silti vaikeaa puhua tulevaisuudesta jalkapallossa, kun asiat voivat kääntyä hetkessä päälaelleen.

Neymar on saanut osakseen valtavasti taklauksia Ranskassa. Pelaajan isä syyttää asiasta tuomareita.

– Vika ei ole Ranskan sarjassa, vaan tuomareissa. Tuomareiden olisi tarkoitus suojata pelaajia. Jos rajuja taklauksia ei vihelletä rikkeinä, niin joku on väärin.