Neymaria viedään nyt taas PSG:stä Espanjaan äänekkäämmin kuin moneen kuukauteen.

Mundo Deportivo aloitti myllytyksen eilen, kun lehti kirjoitti että Neymar haluaa palata Barcelonaan ja että hän on viestitellyt usean kuukauden ajan vanhojen joukkuekavereidensa ja Barcelona-johdon kanssa (lue tästä).

MD:n jälkeen aiheeseen ovat tarttuneet käytännössä kaikki espanjalaismediat. Tänään suurimman uutisen Neymar-saagassa on tarjoillut Cadena SER, jonka mukaan Neymarilla ja PSG:llä on sopimus. Sen mukaan PSG päästää ensi kesänä Neymarin vapaasti lähtemään, mikäli jokin taho maksaa miehestä 220 miljoonaa euroa (lue lisää). SER:n tietojen mukaan sama summa olisi 200 miljoonaa kesällä 2020.

Nyt barcelonalainen Sport-lehti kertoo saaneensa SER:n kaltaisen vahvistuksen sille, että Neymarin ja PSG:n välillä todella olisi moinen sopimus olemassa. Sportin mukaan sopimus on kuitenkin hieman erilainen kuin mitä SER on uutisoinut.

[readmore from=Neymar]

Sport kertoo, että ensi kesästä ei ole mitään sopimusta osapuolten välillä. Ainoa sopimus koskee lehden mukaan kesää 2020 ja tuolloin paperiin kirjattu summa olisi 215 miljoonaa euroa.

26-vuotias Neymar siirtyi Barcelonasta PSG:hen 222 miljoonalla eurolla kesällä 2017. Hänen sopimuksensa PSG:n kanssa ulottuu kesään 2022. Neymar on nyt ehtinyt pelata ranskalaisseurassa 41 ottelua, joissa hän on iskenyt tehot 39+20.