Barcelona ja Neymar ovat olleet runsaasti esillä viime päivinä.

Syy on selvä. Mundo Deportivon mukaan Neymar haluaa palata Barcelonaan (lue lisää). MD:n mukaan Barcelona-johto on jo lämmennyt ajatukselle, ja jos päävalmentaja Ernesto Valverde pyytäisi seuraa ostamaan Neymarin, seurajohto sitä myös yrittäisi.

Cadena SER:n tietojen mukaan Neymarilla ja PSG:llä olisi sopimus, joka mahdollistaisi hyökkääjän lähdön seurasta ensi kesänä 220 miljoonan korvausta vastaan (lue lisää).

Neymar-uutisointi on tiettävästi aiheuttanut jo reagointia Barcelonan sisällä. Katalonialainen radiokanava RAC1 uutisoi aiemmin tänään, että Barcelonan puheenjohtaja Josep Maria Bartomeu olisi ottanut yhteyttä joukkueen johtaviin pelaajiin ja kysellyt heidän mielipidettään Neymarin hypoteettisesta paluusta (lue lisää).

[readmore from=Neymar]

Nyt MD kertoo sisäpiirilähteisiinsä nojaten, että pelaajiston mielipide on tiedossa. MD:n saamien tietojen mukaan Barcelonan nykyjoukkue ”ottaisi Neymarin avosylin vastaan”. Joukkue on ilmeisen tietoinen Neymarin pelillisistä taidoista. Lisäksi brasilialaisella on lämpimät suhteet muun muassa Lionel Messiin ja Luis Suáreziin, joiden kanssa hän muodosti useamman vuoden ajan tehokkaan MSN-trion.

MD:n mukaan tilanne on nyt suhteellisen selvä. Jos Neymar saisi päättää, hän palaisi Barcelonaan. Ja jos Barcelonan pelaajat saisivat päättää, Neymar palaisi Barcelonaan. Pallo on nyt seuroilla.