Barcelonaa on tänään vavisuttanut pienimuotoinen Neymar-aalto.

Mitään konkreettista ei ole tapahtunut, mutta Mundo Deportivon mukaan asennemuutoksessa on tapahtunut selvä muutos. Siinä missä vielä joitain kuukausia sitten Barcelona-johto ei olisi voinut kuvitellakaan Neymarin paluuta, nyt suhtautuminen on jo ihan toista luokkaa.

Neymar on MD:n mukaan lähetellyt kuukausien ajan viestejä vanhoille joukkuekavereilleen ja Barcelona-johtajille. Lehden tietojen mukaan brasilialaishyökkääjä haluaisi palata Barcelonaan.

Kerroimme aiemmin, mitä Neymarin pitäisi tehdä ihan alkajaisiksi, jotta Barcelona-johto voisi edes teoriassa edetä siirron suhteen (lue tästä). Nyt on Barcelonan vuoro. Eli mitä Barcassa pitäisi tapahtua, jotta seura alkaisi edistää siirtoa?

[readmore from=Barcelona]

MD kertoo, että kaiken pitäisi lähteä urheilupuolelta. Toisin sanoen, päävalmentaja Ernesto Valverden pitäisi pyytää seurajohdolta Neymaria. Jos Valverde pyytäisi, MD:n mukaan Barcelona-johto yrittäisi toteuttaa toiveen.

Se on toki kokonaan toinen juttu, olisiko siirto edes lähellä toteutumista vaikka Neymar ja Barcelona tekisivät sen eteen kaikkensa. Neymar kun on PSG:lle keulakuva Qatarin MM-kisojen markkinoinnissa, eikä PSG tarvitse rahaa mihinkään. Lisäksi Neymarin sopimus ulottuu kesään 2022, joten oikeastaan kaikki valtit ovat PSG:llä.