Paris Saint-Germainin ympärillä on pyörinyt läpi kesän siirtohuhuja. Pääasiassa siirtohuhujen kohteena ovat olleet Neymar sekä tuore maailmanmestari Kylian Mbappé.

Tuoreimmat tiedot Espanjasta kertovat, että PSG on päättänyt olla myymättä 19-vuotiasta Mbappéa mistään hinnasta. Sen sijaan Neymarin suhteen päätöksen tekee tuore päävalmentaja Thomas Tuchel. Näin kerrottiin Onda Ceron ohjelmassa El Transistor. Tiedot ovat ohjelman mukaan peräisin Qatarin jalkapalloliitosta.

Real Madridin puheenjohtaja Florentino Pérez kertoi aiemmin tällä viikolla, että seura haluaa vahvistaa joukkuettaan nimekkäillä hankinnoilla, joilla pyritään paikkaamaan Cristiano Ronaldon jättämä valtava aukko hyökkäyspäässä. Ronaldo siirtyi hiljattain Juventukseen.

Neymarin kohdalla siirtohuhut ovat kuitenkin jo hieman laimenneet, sillä PSG:n urheilutoimenjohtaja Luis Fernández kertoi espanjalaiselle Marcalle, että Neymar haluaa jäädä PSG:hen. Lisäksi Real Madrid ilmoitti aiemmin, ettei se ole tehnyt minkäänlaista tarjousta Neymarista.

Joka tapauksessa viimeisten tietojen mukaan Tuchel saa tehdä päätöksen siitä, myydäänkö Neymar vai ei. Ainakin Mbappé pysyy koskemattomana.

Lähde: AS