33-vuotias Álvaro Negredo on lähellä siirtoa Yhdistyneissä Arabiemiraateissa pelaavaan Al-Nasrin joukkueeseen. AS:n lainamien turkkilaislähteiden mukaan siirto on niin lähellä toteutumista, että siitä saatetaan tiedottaa vielä tänään torstaina. Paikallinen siirtoikkuna sulkeutuu 2. lokakuuta.

Negredo siirtyi turkkilaiseen Besiktasiin kesällä 2017 kolmivuotisella sopimuksella. Hän on tehnyt alkukaudella Besiktasille neljässä ottelussa kolme maalia, mutta Besiktas vaikuttaa olevan halukas keventämään palkkakulujaan.

[readmore from=Negredo-Alvaro]

Negredo ansaitsee Turkissa 4,3 miljoonan euron vuosipalkkaa, ja Arabian niemimaalla ansiotaso on kohoamassa tästäkin merkittävästi. Al-Nasr tarjoaa miehelle tiettävästi 7 miljoonaa euroa vuodessa, puhtaana käteen.

Negredoa huhuttiin kesän aikana myös takaisin kasvattajaseuraansa, La Ligaan täksi kaudeksi nousseeseen Rayo Vallecanoon. Parhaiten mies muistetaan uransa aikana muun muassa Sevillasta, Manchester Citystä ja Valenciasta. Negredo on pelannut myös 21 A-maaottelua, ja hän kuului Espanjan vuoden 2012 euroopanmestarijoukkueeseen.