Keylor Navas edusti Real Madridia vuodet 2014-19.

34-vuotias Navas pelasi Real Madridissa 162 ottelua ja voitti muun muassa kolmesti Mestarien liigan – ja niistä jokaisen ykkösmaalivahtina.

Navas siirtyi Real Madridista PSG:hen kesällä 2019. Real Madrid oli hankkinut vuotta aiemmin Thibaut Courtois’n Chelseasta ja Courtois nousi uudessa seurassaan ykkösmaalivahdiksi syrjäyttäessään Navasin.

PSG haastatteli Navasia ja kysäisi maalivahdilta, millaista oli siirtyä Real Madridiin kilpailemaan peliajasta Iker Casillasin kanssa.

– Saavuttuani Real Madridiin en yrittänyt osoittaa olevani Casillasia parempi maalivahti. En myöskään yrittänyt esittää, että urani olisi ollut häntä menestyksekkäämpi, koska asia ei ole niin. Yksinkertaisesti yritin ainoastaan käyttää hyväksi minulle annetun mahdollisuuden tekemällä nöyrästi mahdollisimman paljon töitä.

Navasin mukaan kaikki Real Madridissa eivät luottaneet häneen.

– Täällä Ranskassa minua kunnioitetaan enemmän kuin Espanjassa. Espanjassa minusta tuntui siltä, ettei kaikki seurassa luottaneet minuun. Olen ikuisesti kiitollinen Real Madridin kannattajille, jotka tukivat minua aina ja kannustavat minua edelleen, vaikka olen vaihtanut seuraa. Sen lisäksi joukkuetoverini Real Madridissa aina uskoivat minuun.

– PSG:ssä asiat ovat hieman erilaisia, koska täällä koko seura luottaa minuun.