Zinédine Zidane teki heti paluuottelussaan ison muutoksen: ”Se ei ole lopullinen päätös”

© Kuva: Getty Images

Real Madridin peräsimeen palannut Zinédine Zidane teki isoja muutoksia joukkueen kokoonpanoon heti ensimmäisessä ottelussaan, Celta Vigoa vastaan.

Erityisesti merkille pantavaa oli, että Keylor Navas aloitti Madridin maalilla viime kesänä hankitun Thibaut Courtois’n sijaan. Kyseessä oli vasta Navasin neljäs sarjaottelu tällä kaudella. Costaricalaistorjujan edellinen peli La Ligassa oli 13. tammikuuta ja sitä edeltävät ottelut kahdella ensimmäisellä kierroksella.

Zidane päätti kuitenkin luottaa Navasiin, joka torjui Madridille kolme Mestarien liigan pystiä putkeen ranskalaisvalmentajan edellisen pestin aikana. Navas piti maalinsa puhtaana Celta Vigoa vastaan ja Real Madrid voitti 2-0 Iscon ja Gareth Balen maaleilla.

24 sarjaottelussa pelannut Courtois ei ole kuitenkaan pudonnut Zidanen papereissa vielä mihinkään.

– Kukaan ei voi viedä pois sitä, mitä nämä pelaajat ovat saavuttaneet. Minulla on 25 pelaajan ryhmä ja aion luottaa heihin kaikkiin. Courtois, Keylor, Isco… luetteli Zidane Marcan mukaan.

– Ne, jotka pelasivat tänään olivat hyviä, mutta aion käyttää kaikkia. On tietysti niitäkin, jotka jäävät välillä sivuun. Niitä, jotka eivät pelaa.

Courtois’n penkille jättämistä Zidane kommentoi seuraavasti.

– Se ei ole lopullinen päätös. Kymmenen ottelua on vielä jäljellä.

– Thibaut tulee vielä pelaamaan ja kolmas maalivahti on Luca (Zidane). Siinä on kolme hyvää maalivahtia, mutta Madridilla pitäisi olla kolme tai neljä mahtavaa maalivahtia.

– 4-5 kilpailussa ei voi kilpailla vain yhden mahtavan maalivahdin kanssa.

>>> Lunasta 20€ ilmainen liveveto – tarjous voimassa rajoitetun ajan!