Jatkuuko Keylor Navasin ura Real Madridissa? – ”Olen sanonut sen alusta saakka”

© Kuva: Getty Images

Keylor Navas oli lauantaina pitkästä aikaa avauksessa La Ligassa, kun Real Madrid kaatoi Bernabéulla Celtan maalein 2-0.

Navas oli menettänyt pelipaikkansa kokonaan Thibaut Courtois’lle Santiago Solarin alaisuudessa, mutta Zinédine Zidanen palattua vahti löysi itsensä välittömästi avauskokoonpanosta.

Avauskokoonpanopaikka oli luonnollisesti Navasille suuri helpotus.

– Siitä on jo pidempi aika, kun pelasin sarjassa ja olen siten hyvin tyytyväinen. Saa nähdä, mitä tulevaisuudessa tapahtuu. Työskentelen täysillä niin pitkään kuin pelaan tässä seurassa. En haluaisi puhua tulevaisuudesta, sillä se pilaisi tämän hetken, Navas totesi.

– Kun puhun tulevaisuudestani ja tiedän, mitä tapahtuu, niin kerron vastauksen. Tärkeintä on se, että olen tehnyt hyvin töitä päästäkseni pelaamaan. Onneksi sain mahdollisuuden. Olen aina halunnut olla Real Madridissa ja olen sanonut sen alusta saakka.

– Olemme onnellisia täällä perheeni kanssa. Haluan nauttia joukkuetovereistani, jotka ovat loistavia pelaajia ja ihmisiä. Tilanne on tämänkaltainen tällä hetkellä, se saattaa muuttua kesällä. Haluan silti jäädä Real Madridiin ja olla täällä sopimukseni loppuun saakka. Saa nähdä, Navas kertasi.

Liity Jalkapallon olohuoneen sisäpiiriin!
⚽ Klikkaa itsesi Facebookiin TÄSTÄ.
⚽ Liity jäseneksi ja odota hyväksyntää