Keylor Navas ei ole jättämässä Real Madridia tammikuussa. Costa Rican maajoukkuevahti on ollut tyytymätön pudottuaan cup-vahdin rooliin Thibaut Courtois’n kesän siirron jälkeen.

Santiago Solari ei päästänyt Navasia pelaamaan edes keskiviikon Mestarien liigan lohkovaiheen viimeisessä pelissä TsSKA Moskovaa vastaan, vaikka Madrid oli varmistanut lohkovoittonsa.

Marcan mukaan Navasilla on useita syitä olla kiirehtimättä siirrossa. 32-vuotiaasta maalivahdista tulee helmikuussa isä, jonka myötä lähtö Madridista ole vielä hyvä ratkaisu.

Navas perheineen on elänyt Madridissa vuodesta 2014 lähtien pelaajan saavuttua seuraan Levantesta. Seuranvaihto kesken kauden ei sovi miehen suunnitelmiin.

Navasin toinen merkittävä syy on urheilullisesti ja taloudellisesti potentiaalisen vaihtoehdon puuttuminen. Maailman kärkiseuroilta löytyy jo omat luotettavat ykkösvahtinsa ja seurojen on vaikea vastata myös costaricalaisen Realissa ansaitsemaan liki viiden miljoonan euron nettopalkkaan.

Kolmantena syynä on, ettei Real halua luopua kakkosvahdistaan tammikuussa. Navasin tasoisen kakkosvahdin pitäminen on seuralle suuri etu.