Valencia lainasi Jeison Murillon loppukaudeksi Barcelonan riveihin.

Barcelona tarvitsi itselleen topparia loukkaantumisongelmiensa vuoksi. Samuel Umtiti saattaa olla keväälle saakka sivussa, jos ranskalaisen oikutteleva polvi lopulta leikataan. Myös Thomas Vermaelen on sivussa lihasvamman vuoksi.

Murillo jäi syyskaudella olemattomalle vastuulle Valenciassa. Valencian Marcelino kertoi lehdistötilaisuudessa syyt sille, miksi Valencia suostui lainaamaan kolumbialaisen Barcelonaan.

– Jokaisella jalkapalloilijalla on omat roolinsa joukkueessa. Murillo pelasi todella vähän syyskauden aikana Valenciassa, koska meillä ei ole ollut loukkaantumisia toppariosastollamme. Mouctar Diakhaby on pelannut vahvan syksyn ja se on osin aiheuttanut Murillon penkkipaikan, Marcelino totesi.

– Barcelona tarvitsi itselleen topparin. Murillo ei ollut tyytyväinen peliaikaansa ja siten oli luonnollista, että yhteisymmärrys syntyi. En nähnyt Murillon tason riittävän tällä kaudella Valenciana avauskokoonpanoon. En tiedä mahtuuko hän Barcelonan avaukseen. Siitä on vastuussa heidän päävalmentajansa.