Madridilaislehti Marcan mukaan José Mourinho on Real Madridin ensimmäinen vaihtoehto Zinédine Zidanen korvaajaksi, jos luotsi saa potkut.

Real Madridin alkukausi on jättänyt viime kauden tapaan parantamisen varaa ja keskiviikkona PSG voitti Real Madridin Mestarien liigan lohkovaiheen avauskierroksella tylysti luvuin 3-0.

Mourinho kommentoi Real Madrid -huhuja perjantaina Lontoossa Cuatron haastattelussa.

– On kahdenlaisia huhuja. Sellaisia, joissa puhutaan Zidanesta, joka kuuluu meihin valmentajiin ja potkuhuhut ovat normaaleja kaikille valmentajille, kun joukkueen peli ei toimi. Sen kanssa on elettävä. Zidane on ollut mukana jalkapallossa koko elämänsä ajan ja tietää, miten tämä bisnes toimii. Toisissa huhuissa minun nimi yhdistetään Real Madridiin, enkä pidä siitä. Zidanea pitää kunnioittaa, Mourinho totesi.

– En haluaisi palata Real Madridiin, koska heillä on jo valmentaja, enkä voi valmentaa joukkuetta, jossa olisi jo luotsi. Zidane ei ole kuka tahansa. Minä olen poissa sieltä, enkä valehtele medioille. Haluaisin, että kaikki muuttuisi jälleen normaaliksi Real Madridissa.