Real Madridin entinen päävalmentaja José Mourinho vertasi Barcelonaa juniorijoukkueeseen Mestarien liigan Liverpool-tappion jälkeen.

Mourinho kritisoi kovin sanoin Ernesto Valverden miehistöä, joka menetti kolmen maalin johdon jo toisena vuonna peräkkäin Mestarien liigan välierissä.

Portugalilainen nosti esiin erityisesti Liverpoolin neljännen maalin, jonka Divock Origi teki Trent Alexander-Arnoldin antaman nopean kulmapotkun jälkeen.

– Kun näkee tällaisen tuloksen, on myös puhuttava romahduksesta – ja Barcelona romahti täysin, Mourinho totesi beIN Sportsilla.

[readmore from=Barcelona]

– Neljäs maali. Jos tuollaisen maalin näkisi alle 14-vuotiaiden tai alle 15-vuotiaiden ottelussa, voisi sanoa ”lapset nukahtivat, lapsilla ei ole mentaliteettia jalkapallon pelaamiseen, lasten pitää oppia lajin perusasiat”, hän lisäsi.

– Mutta puhumme maailman parhaista pelaajista, ja tuollaisen maalin päästäminen todella on osoitus mielentilasta. Barcelonalla on joitakin maailman parhaita pelaajia. Tuolla tasolla pelaaminen on luonnollista heille.

Mourinhon oli selvästi vaikeata ymmärtää, mitä kentällä oikein tapahtui. Hän ei voinut uskoa, että ensimmäisen pelin 3–0 voittanut joukkue häviää toisen kohtaamisen 0–4.

– Haluaisin nähdä Valverden yrittävän selittää, mutta uskoisin silti, että hänen olisi erittäin vaikeata selittää.

Lähde: Mirror