Zinédine Zidanen varjoon jäänyt José Mourinho: ”En koskaan sanonut haluavani takaisin Real Madridiin”

© Kuva: Getty Images

Real Madrid erotti maanantaina Santiago Solarin, kun joukkue putosi Copa Del Reyn ja La Ligan mestaruustaiston lisäksi myös Mestarien liigasta.

Argentiinalaisvalmentajan tilalle huhuiltiin useita isoja nimiä, joista yksi oli entinen Manchester United ja Real Madrid -manageri José Mourinho.

Seuran fanit lauloivat Mourinhon nimeä otteluiden yheydessä ja myös Florentino Pérez oli halukas tuomaan portugalilaisen takaisin. Lopulta joukkueen peräsimeen palasi kuitenkin yhdeksän kuukautta sitten lähtenyt Zinédine Zidane.

Huolimatta kaikista siirtohuhuista ja spekulaatiosta Mourinho ei ollut kateellinen Zidanelle, vaan pikemminkin tyytyväinen hänen puolestaan.

– Minusta se vaikuttaa täydelliseltä. Ottaen huomioon kaikki fantastiset asiat mitä hän [Zidane] on saanut aikaan viime vuosina, se vaikuttaa täydelliseltä, Mourinho kertoi El Chiringuitolle.

– Madridille se on täydellistä ja hänelle se on erinomainen tilanne osoittaa kuinka hyvä hän on. Ja nyt, uuden projektin kanssa, se on fantastista.

– En koskaan sanonut haluavani takaisin [Real Madridiin]. Kerroin vain, että mielestäni Zidane on täydellinen Madridille.

>>> Lunasta 20€ ilmainen liveveto – tarjous voimassa rajoitetun ajan!