José Mourinho sai tiistaina potkut Manchester Unitedista surkean syyskauden päätteeksi.

Manchester United on jo käytännössä menettänyt mestaruusmahdollisuutensa, sillä sarjakärki Liverpool on karannut jo peräti 19 pisteen päähän.

Espanjassa hyvin arvostetun El Paísin mukaan Real Madrid on tehnyt syksyn aikana työtarjouksen Mourinholle. Lehden mukaan Real Madridin seurajohtoon kuuluva José Ángel Sánchez aloitti neuvottelut Mourinhon agentin Jorge Mendesin kanssa lokakuussa.

Manchester Unitedin seurajohto harkitsi Mourinhon potkuja lokakuussa. Myöhemmin marraskuussa Real Madrid lähetti tarjouksen Mourinholle, mutta luotsi siirsi sen sivuun keskittyäkseen Manchester Unitediin, mutta ei missään vaiheessa kieltäytynyt neuvottelemasta Real Madridin kanssa.

El Paísin mukaan Mourinho tienaisi Real Madridissa 20 miljoonaa euroa vuodessa ja saisi täyden päätäntävallan uusien hankintojen ja seuran urheilupuolen suhteen.

Florentino Pérezin ja Jorge Mendesin välit ovat parantuneet Cristiano Ronaldon kesäisen Juventus-siirron jälkeen. Pérez olisi halukas saamaan Mourinhon uudestaan Real Madridin päävalmentajaksi.