Joutuuko Barcelona luopumaan 18-vuotiaasta suurlupauksestaan Ilaix Moribasta? Tällainen uhkakuva on Sportin mukaan entistä väkevämpänä ilmassa.

Moriba edustajineen tapasi Barcelonan seurajohtoa keskiviikkona, eivätkä osapuolet onnistuneet lähestymään toisiaan jatkosopimusta ajatellen. Päinvastoin, jatkosopimuksen uskotaan olevan tapaamisen jälkeen entistäkin kauempana.

Tapaamisen jälkeen Barcelona on Sportin mukaan päättänyt ottaa askeleen taaksepäin, sillä se ei koe Moriban lähipiireineen olevan halukas neuvottelemaan. Kärsivällisyys alkaa loppua, sillä harjoituskausi on koko ajan pidemmällä ja uuden kauden alku lähempänä.

[readmore from=Moriba-Ilaix]

Barcelonan edustusjoukkue on paraikaa harjoitusleirillä Saksassa, mutta Moriba ei muun joukkueen mukana ole näyttöjä valmentaja Ronald Koemanille antamassa. Hän ei pelaa myöskään Barca B:n torstaisessa harjoitusottelussa, joten juuri nyt Moriba on pahasti sivuraiteilla kauteen valmistautumisesta.

Ilaix Moriban nykyinen sopimus ulottuu kesään 2022, joten jos tilanne jatkoaikeiden suhteen ei lähitulevaisuudessa muutu, saattaa Barcelona harkita jossain vaiheessa nuorukaisen myyntiä. Transfermarkt arvioi Moriban markkina-arvoksi 25 miljoonaa euroa. Moriba pelasi viime kaudella Barcelonan paidassa 14 La Liga -ottelua, ja teki niissä yhden sekä syötti kolme maalia.