Real Madridin seurajohto sai AS:n mukaan mieluisia uutisia, kun Rayo Vallecanon valmentaja Míchel päätti nimetä 19-vuotiaan hyökkääjän Sergio Morenon kokoonpanoonsa Santiago Bernabéulle. Realilla on nimittäin Morenoon etuosto-oikeus, joten nuorukaisen päästessä kentälle Los Blancosille aukeaa erinomainen tilaisuus pelaajatarkkailuun.

Etuosto-oikeudesta sovittiin kesällä, kun Real Madrid lainasi jälleen Raúl de Tomásin Rayo Vallecanolle. Madridissa on seurattu Rayon omaa kasvattia Morenoa tiettävästi jo pidempään.

Moreno on pelannut tällä kaudella enimmäkseen kakkosjoukkueessa neljännellä sarjatasolla, jossa maaleja on syntynyt neljä. La Liga -debyyttinsä hän teki elokuussa Wanda Metropolitanolla Atlético Madridia vastaan. Moreno oli hyvin lähellä tehdä Rayolle pelissä tasoitusmaalin, mutta Jan Oblakin paraatitorjunta esti aikeet. Tämän jälkeen hajaminuutteja on kertynyt vain kahdessa muussa edustusjoukkueen pelissä Copa del Reyssä.

AS:n mukaan Morenoa on seurannut tarkasti myös Athletic Bilbao, joka on kysellyt pelaajan saatavuutta vaihdossa Unai Lópezin lainapestiä vastaan. Realin etuosto-oikeus merkitsee kuitenkin sitä, että sillä on mahdollisuus vastata Athleticin mahdollisesti tekemään tarjoukseen. Morenon sopimuksessa on 25 miljoonan euron ulosostohinta.

Ottelu Real Madrid-Rayo Vallecano alkaa Suomen aikaa kello 19.30.