Päättyneen kauden jälkeinen aika on ollut lievästi sanottuna vauhdikasta Valencian osalta.

Perinteinen suurseura on mittavissa talousvaikeuksissa, sillä Valencia ei edennyt ensi kaudeksi europeleihin ja koronaviruspandemian aiheuttamat taloudelliset vaikeudet lisäsivät seuran ongelmia. Valencia ei kykenen maksamaan parhaillaan edes palkkoja pelaajilleen.

Valencia on luopunut pilkkahintaan Ferran Torresin, Dani Parejon, Francis Coquelinin ja Ezequiel Garayn kaltaisista avainpelaajista.

Coquelin ja Parejo lähtivät kahdeksan miljoonan euron yhteishinnalla Villarrealiin, Garayn sopimus päättyi ja ykköstoppari lähti ilmaiseksi, sekä 100 miljoonan euron arvoisen ulosostopykälän Ferran myytiin 25 miljoonalla eurolla Manchester Cityyn.

Marcan mukaan seuraava uhri saattaa olla joukkueen ykköshyökkääjä Rodrigo Moreno. Koko joukkueen tapaan heikon kauden pelannut Rodrigo saattaa poistua Valenciasta 25 miljoonalla eurolla. Atlético ja Leeds ovat osoittaneet kiinnostuksensa Rodrigoa kohtaan.

Valencia haluaa päästää irti kaikista kallispalkkaisista pelaajistaan, ja Rodrigo on yksi joukkueen palkkakuninkaista. Vielä vuosi sitten Rodrigon markkina-arvo oli noin 60 miljoonaa euroa.