Valencian paikallislehti Superdeporte kertoo Valencian suostuneen myymään Espanjan A-maajoukkuehyökkääjän Rodrigo Morenon Barcelonaan. Lehden mukaan Valencian päävalmentaja Albert Celades on jo suostunut asiaan.

Valencialla on myymiselle yksi ehto: se, että Barcelona hankkii Sportingin tähtipelaajan Bruno Fernandesin ja lainaa hänet saman tien Valenciaan paikkaamaan Rodrigon lähtöä.

Fernandesia on viety tammikuun aikana kovaa Manchester Unitediin, mutta koska Sporting ja United eivät ole päässeet lähellekään yhteisymmärrystä Fernandesin siirtosummasta, siirto ei ole tällä hetkellä toteutumassa. United ei ole halukas maksamaan Sportingin pyytämää siirtosummaa, vaan 10-20 miljoonaa euroa pyydettyä vähemmän.

Sportingin uskotaan haluavan eroon Fernandesista, sillä pelaaja ei paikallismedian mukaan ole kovin lämpimissä väleissä päävalmentaja Jorge Manuel Rebelo Fernandesin eli Silasin kanssa.

Marcan mukaan Barca haluaisi hankkia Rodrigon aluksi lainasopimuksella loppukaudeksi. Diilissä olisi osto-optio, joka voitaisiin käyttää heti kesäkuussa. Blaugranassa odotetaan Valencian tekevän päätöksen pelaajan kohtalosta tiistain aikana. Marcan mukaan Valencia haluaa Rodrigosta 60 miljoonaa euroa, mutta Barca on valmis maksamaan tällä hetkellä 50 miljoonaa euroa.