Atlético vahvistumassa vielä yhdellä hyökkääjällä – Naaraako pelaajan kilpailijalta?

© Kuva: Getty Images

Atlético Madrid on myllännyt kokoonpanoaan rajusti uusiksi viime kauden jälkeen – osin olosuhteiden pakostakin. Huippulupaava João Félix on tehnyt tyrmäävää jälkeä harjoituspeleissä, mutta silti Atlético hamuaa vielä yhtä hyökkääjää Álvaro Moratan ja Diego Costan tueksi.

Espanjalaislähteiden mukaan Atlético on iskenyt silmänsä Valencian Rodrigoon. Rodrigo on seuralle hyvä kakkosvaihtoehto, jos ja kun Real Madridin James Rodríguezin hankinta osoittautuu liian kalliiksi.

Rodrigon sopimus Valencian kanssa ulottuu vuoteen 2022, mutta miehen uskotaan olevan valmis hyvästelemään Lepakot viiden vuoden yhteistyön jälkeen. Tiettävästi Rodrigon agentti-isä pyrkii jo etenemään neuvotteluissa Atléticon kanssa.

Rodrigon sopimuksessa on peräti 120 miljoonan euron ulosostopykälä, mutta Valencian mukaan jo puolet tuosta summasta riittäisi Valencialle. Jo 60 miljoonaa tekisi Rodrigosta Valencian seurahistorian arvokkaimman pelaajamyynnin.

Brasiliassa syntyneen Rodrigon siirto Atléticoon toteutuisi kaiketi kuitenkin vasta sitten, kun Atlético on saanut pari muuta pelaajaa myytyä. Epävirallisella ”siirtolistalla” ovat Nikola Kalinic ja Ángel Correa.

Ennen Valenciaan siirtymistään Rodrigo oli kypsynyt Celta Vigon ja Real Madridin junioreissa. Läpimurtonsa aikuisten tasolla hän teki Benficassa. Valenciassa Rodrigo on tehnyt 52 maalia 186 ottelussa. Hän on pelannut myös 17 ottelua Espanjan A-maajoukkueessa.

Lähde: Transfermarkt