Luis Suárezille kilpailua kärkeen? – Barcelona haluaa 120 miljoonan euron hyökkääjän huomattavasti halvemmalla

© Kuva: Getty Images

Valencian hyökkääjä Rodrigo Moreno kiinnostaa Barcelonaa. Seura on valmis tekemään ensi kesänä tarjouksen 28-vuotiaasta espanjalaishyökkääjästä, kertoo El Mundo Deportivo.

Rodrigolla oli Valencia-paidassa upea viime kausi, kun pallo löysi La Ligassa verkon perukoille peräti 16 kertaa 37 ottelussa. Tällä kaudella miehen maalitahti on ollut hiljaisempi, mutta viime aikoina vire on alkanut löytyä.

Rodrigo on tehnyt kaikissa kilpailuissa viimeiseen neljään peliin neljä maalia. La Ligassa verkko on heilunut tällä kaudella viisi kertaa, jonka lisäksi hyökkääjä on antanut viisi maaliin johtanutta syöttöä.

Valencia on asettanut Rodrigon sopimukseen peräti 120 miljoonan euron ulosostopykälän. Barcelona on kuitenkin vakuuttunut siitä, että Valencia on valmis luopumaan Rodrigosta huomattavasti halvemmalla.

Rodrigon ammattilaisura alkoi Real Madrid Castillasta vuonna 2009. Tie vei Castillasta Benficaan, josta mies pelasi lainalla muun muassa Boltonissa ja myöhemmin Valenciassa. Kesällä 2015 Valencia hankki Rodrigon itselleen 30 miljoonalla eurolla.

Liity Jalkapallon olohuoneen sisäpiiriin!
⚽ Klikkaa itsesi Facebookiin TÄSTÄ.
⚽ Liity jäseneksi ja odota hyväksyntää