Marca: Liverpool-puolustaja valmis palaamaan La Ligaan – neuvotellut jo entisen seuransa kanssa

© Kuva: Getty Images

Katso Englannin Championshipin matsit ilmaiseksi!

  • Katso esimerkiksi kaikki Teemu Pukin ottelut ilmaiseksi
  • Palvelu voimassa koko kauden

Alberto Moreno on valmis palaamaan Sevillaan.

Vasemman laitapuolustajan Liverpool-sopimus päättyy ensi kesänä ja Moreno on jo neuvotellut paluustaan Sevillan seurajohdon kanssa. Marcan mukaan Liverpool on ottanut yhteyttä Sevillaan siinä toivossa, että siirto saataisiin maaliin jo tammikuussa.

Liverpool on tietoinen siitä, että Moreno haluaa palata entiseen seuraansa. Moreno on pelannut kuluvalla kaudella alle 200 minuuttia Liverpoolin paidassa, eikä Jürgen Kloppilla ole antaa roolia espanjalaispuolustajalle.

Liverpool toivoo siirron tapahtuvan tammikuussa saadakseen Morenosta edes pienen siirtokorvauksen. Sevilla on hankkinut jo vahvistuksia laitapuolustajaosastolleen, mutta harkitsee silti Morenon hankkimista ja Marcan mukaan Moreno palaa Sevillaan joko tammikuussa tai ensi kesänä.

Moreno on Sevillan kasvatti. Sevilla on hankkinut viime aikoina useita entisiä pelaajiaan takaisin riveihinsä. Vuosi sitten Jesús Navas ja Éver Banega palasivat Pizjuánille. Navas edusti neljän vuoden ajan Manchester Cityä. Banega pelasi vuoden verran Interissä. Viime kesän siirtoikkunassa Aleix Vidal palasi Barcelonasta Sevillaan.

Moreno siirtyi Sevillasta Liverpooliin kesällä 2014.

Liity Jalkapallon olohuoneen sisäpiiriin!
⚽ Klikkaa itsesi Facebookiin TÄSTÄ.
⚽ Liity jäseneksi ja odota hyväksyntää

Katso Englannin Championshipin matsit ilmaiseksi!

  • Katso esimerkiksi kaikki Teemu Pukin ottelut ilmaiseksi
  • Palvelu voimassa koko kauden