Barcelona kukisti Sevillan keskiviikkoiltana Copan välierien toisessa osassa 3-0 ja eteni huhtikuussa pelattavaan finaaliin. Barcelona kohtaa finaalissa Athleticin.

Sevillalle tappio oli valtava takaisku. Sevilla oli voittanut välierien avausosan Pizjuánilla 2-0, mutta kärsi dramaattisen jatkoaikatappion Camp Noulla ja putosi Copasta.

Sevillan urheilutoimenjohtaja Monchi on edelleen murtunut karmeasta tappiosta.

– Olen yhtä surullinen kuin valtaosa kannattajistamme. Muistelen vieläkin sitä, mitä ottelussa tapahtui. Kyseessä on hyvin vaikeasti nieltävä tappio. Etenkin tapa, millä se tapahtui, tekee siitä äärimmäisen vaikean. Se sattuu, Monchi myönsi Sevillan haastattelussa.

– Meillä on seuraavaksi ottelu Elcheä vastaan ja sen jälkeen matkustamme Borussia Dortmundin vieraaksi, joten meillä ei ole juurikaan aikaa miettiä tätä tappiota, vaikka luonnollisesti takaisku oli valtava etenkin sen vuoksi, koska halusimme todella pelata finaalissa.

Monchi tiedostaa kannattajien pettyneen pahemman kerran todellisen mahalaskun seurauksena.

– Meillä oli mahdollisuus antaa kannattajillemme suunnatonta iloa. Sen vuoksi olen murtunut. Kannattajamme ovat hyvin pettyneitä ja suuttuneita siitä, ettemme päässeet finaaliin.