Sevilla tavoittelee entistä luottomiestään – huhujen mukaan myös Arsenal perässä

© Kuva: Getty Images

Sevillan presidentti Jose Castro on vahvistanut, että seura on neuvotellut entisen urheilutoimenjohtajansa Monchin kanssa paluusta Andalusiaan.

Monchi työskenteli Sevillan urheilutoimenjohtajana 17 vuotta ja toi seuraan mm. Dani Alvesin, Ivan Rakitićin ja Seydou Keitan sekä monia muita huippuhankintoja, jotka hän myi isolla voitolla eteenpäin.

Hän siirtyi vastaaviin tehtäviin AS Romaan vuonna 2017, mutta jätti italialaisseuran viime viikolla samalla ovenavauksella päävalmentaja Eusebio Di Francescon kanssa.

Sevilla tiedotti perjantaina, että se on antanut kenkää päävalmentaja Pablo Machínille. Hänen paikkansa otti Sevillan urheilutoimenjohtaja Joaquín Caparrós, joka otti väliaikaisen vetovastuun joukkueesta myös viime vuonna Vincenzo Montellan saatua potkut. Caparrós valmensi Sevillaa myös vuosina 2000-2005.

– Sevilla tarvitsee nyt urheilutoimenjohtajan, ja me olemme etsineet parasta ehdokasta tehtävään. Paras on Monchi. Keskustelumme hänen kanssaan ovat menneet hyvin. Ne ovat olleet erittäin positiivisia, kommentoi Sevilla-pomo Castro Football Espanan mukaan.

Huhujen mukaan myös Englannin Valioliigan Arsenal on kiinnostunut Monchin pestaamisesta. Arsenal haluaisi hänestä seuran teknisen johtajan ja pääkykyjenetsijän tehtävää hoitaneen Sven Mislintatin korvaajan. Borussia Dortmundin kykyjenetsijänä mainetta niittänyt Mislintat jätti Arsenalin helmikuussa reilun kahden vuoden pestin jälkeen.

>>> Lunasta 20€ ilmainen liveveto – tarjous voimassa rajoitetun ajan!