Celta on aloittanut kauden loistavasti. Vigolaisseura on sarjataulukossa kolmas, edellään vain Barcelona ja Real Madrid.

Celta nimitti kesällä päävalmentajakseen Antonio Mohamedin. Yksikään valmentaja Celtan historiassa ei ole aloittanut debyyttikauttaan yhtä hyvin kuin Mohamed.

Mohamed on tuntematon valmentaja Euroopassa, mutta luotsi tunnetaan loistavasti Argentiinassa, mutta etenkin Meksikossa. Mohamed valmensi vuosikausia Meksikon pääsarjassa.

Mohamedille Celta-pesti on ensimmäinen Euroopassa. Luotsi haluaa jatkaa Euroopassa mahdollisimman pitkään.

– Kun päätin saapua Eurooppaan, niin ensimmäiseksi halusin, että minut tunnetaan ja saan urheilullisen projektin hoidettavakseni. Unelmani oli valmentaa La Ligassa ja nyt olen täällä. Allekirjoittamassani sopimuksessa palkka on puolet pienempi kuin mitä olisin saanut Meksikossa, Mohamed paljasti.

– Se ei haittaa minua, koska saavuin tänne urheilullisten syiden vuoksi. Tämä on minulle haaste. Halusin aluksi tutustua kaikkeen. Etelä-Amerikassa olin jo edennyt äärimmäisen korkealle. Tämä haaste voi olla joko trampoliini tai hukkareissu, katsotaan mitä tapahtuu.

– Haluan palata joskus vielä Etelä-Amerikkaan valmentamaan, mutta toivottavasti vasta vuosikausien päästä, koska se tarkoittaisi sitä, että olisin onnistunut täällä.