Brasilialaisen Casemiron kärsiessä pelikieltoaan Real Madridin keskikentän ytimessä häärivät tiistaisessa Atalanta-ottelussa vanhat tutut Toni Kroos ja Luka Modric. 35-vuotias Modric pelasi jälleen erinomaisen ottelun, ja alusti älykkäästi ottelun avausmaalin, tarjoillen Karim Benzemalle tyhjän maalin. 3-1-voittoon päättyneen pelin jälkeen Modric sanoi, että tuntee olonsa paljon ikäistään nuoremmaksi.

– Ensimmäinen maali oli erittäin tärkeä. Valmentaja pyysi meitä prässäämään, ja niin teimmekin. Se maali antoi meille itseluottamusta.

– Tunnen olevani 27-vuotias. Koen oloni erittäin hyväksi, eikä ikää pidä tuijottaa. Tärkeää on se, mitä teemme kentällä, ei passi.

– Fysiikkani ja kaiken täällä saavuttamani puolesta minulla on edelleen nälkää jatkaa pelaamista huipputasolla. Teen töitä joka päivä onnistuakseni siinä, Modric vastasi medialle AS:n mukaan.

Myös valmentaja Zinédine Zidane oli sitä mieltä, etteivät kokeneen Modricin ikävuodet näy kentällä.

– Me kaikki tiedämme, millainen pelaaja Modric on. Hän on 35-vuotias, mutta ei sitä kentällä huomaa.

– Luka ja Toni ovat keskikentän keskustassa ilmiömäinen kaksikko. Tiedämme, millainen rooli Casemirolla on, joten siksi pelasimme nyt toisella tavalla, Zidane selvitti.

Modric on pelannut tällä kaudella 35 ottelua Real Madridin kaikkiaan 37 pelistä. Hän on kauden peliaikatilastoissa viidenneksi eniten minuutteja rohmunnut kenttäpelaaja ja toiseksi eniten pelannut keskikenttämies. Kroatialaiskonkarilla on selkeästi vielä annettavaa. Pelin jälkeisessä lehdistötilaisuudessa Zidanelta kuitenkin kysyttiin, uskooko hän Modricilla olevan tulevaisuutta myös valmentajana.

– Jos Luka haluaa olla valmentaja, hänellä on se sisällään, sillä hän tuntee jalkapallon. Hänen yhteispelinsä Tonin kanssa toimi tänään erinomaisesti.

[readmore from=Modric-Luka]

Mutta entä lopettiko Zidane itse uransa liian aikaisin, kun katsoo, millaisella tasolla Real Madridin kokeneet pelaajat edelleen pelaavat?

– Minä päätin lopettaa 34-vuotiaana. Heillä on yhä nälkää ja he haluavat jatkaa voittamista. Olen iloinen heidän puolestaan ja Madridin fanien puolesta, Zidane kuittasi.