Real Madridin keskikenttäpelaaja Luka Modrić haluaa päättää uransa seurassa.

Modrić, 34, siirtyi Madridiin kesällä 2012 Tottenhamista. Viiden vuoden sopimus ja 35 miljoonan euron siirtokorvaus toivat mukanaan suuret odotukset. Los Blancosin kannattajat olivat jo leimata hänet flopiksi, kun kroatialaistähden debyyttikausi Espanjassa lähti ailahtelevaisesti käyntiin.

Sopeutumisvaikeuksiensa jälkeen Modrić on kuitenkin kuulunut vuodesta toiseen Madridin keskikentän vakiokalustoon.

Vuosi 2018 hipoi Modrićin osalta täydellisyyttä. Keväällä hän voitti Mestarien liigan kolmatta kautta putkeen ja kesällä hän johdatti Kroatian MM-finaaliin, jossa Ranska oli kuitenkin vahvempi maalein 4-2. Vuoden päätteeksi Modrić palkittiin maailman parhaan pelaajan palkinnolla, Ballon d’Orilla. Samalla hän katkaisi Cristiano Ronaldon ja Lionel Messin kymmenen vuotta kestäneen voittoputken.

Ensi syyskuussa Modrić viettää 35-vuotispäiviään, mutta hän ei ole vielä juurikaan osoittanut merkkejä hiipumisesta. Kuluvalla kaudella hän on pelannut 31 ottelua, joissa hän on tehnyt yhteensä viisi maalia ja syöttänyt yhtä montä.

Modrićin ja Real Madridin sopimus päättyy ensi kauden jälkeen, ja hän on pyörinyt jo aiempina vuosina aktiivisesti siirtohuhuissa.

Modrić on pelannut Real Madridissa 334 ottelua ja voittanut 16 eri pokaalia. Kuva: Getty Images

Kroatian maajoukkuekippari sanoi kuitenkin Gazzetta dello Sportin haastattelussa, että hän haluaisi päättää uransa Madridissa.

– Olen varma, että voin pelata huipputasolla vielä kaksi vuotta. Sitten sen näkee.

– Haluaisin lopettaa urani Realissa, mutta se riippuu myös seurasta.

Modrić on jo päättänyt, että hän haluaa pysytellä jalkapallon parissa pelaajauransa jälkeen.

– Tietysti menen valmentajakurssille.

– Meille [kroatialaisille] maajoukkue on jalkapalloakin tärkeämpi. Minulle olisi kunnia, jos saisin olla siellä pelaajana sekä valmentajana.