Ruotsalaissuuruus Zlatan Ibrahimović hehkuttaa Real Madridin Luka Modrićia, joka palkittiin Ballon d’Or -palkinnolla vuoden 2018 parhaana jalkapalloilijana.

Entinen Barcelonan mies Ibrahimović oli tyytyväinen siihen, ettei voitto mennyt jälleen kerran Lionel Messille tai Cristiano Ronaldolle. Los Angeles Galaxyn pelaaja tervehti ilolla sitä, että palkinto päätyi jonkin muun pelipaikan miehelle.

– Mielestäni hän on yksi täydellisimmistä keskikenttäpelaajista maailmassa. Hänellä on fantastista nopeutta, hänellä on mahtava näkemys pelistä. Pallon käsittely on mahtavaa, Ibrahimović sanoo DAZN:lle.

– Pelasin häntä vastaan varhaisessa vaiheessa, kun hän oli nuori pelaaja. Nyt hän on kokenut pelaaja, ja olen onnellinen siitä, että hän voitti Ballon d’Orin ja MM-kisojen parhaan pelaajan palkinnot – kaikki nämä asiat, koska kovin usein tuollainen pelaaja ei saa sellaista kunniaa.

– Tavallisesti ne annetaan kärkipelaajalle tai jollekin, joka on aiheuttanut ”vau”-efektin. Mutta tämä vuosi, tai sanotaan viime vuosi, oli hänen vuotensa. Olen onnellinen hänen voitostaan.

Ruotsalaisella oli myös henkilökohtaisempi syy iloita 33-vuotiaan Modrićin menestyksestä, sillä hänen äitinsä on kotoisin Kroatiasta.

– Minä ja äitini olemme Kroatiasta, ja hän on kroatialainen, joten olen onnellinen. Se on osa vertani.

Lähde: Goal