Toiseksi korkeimmalla sarjatasolla Segundassa pelaava Mirandés järjesti myös Copan puolivälierien suurimman yllätyksen pudotettuaan Villarrealin maalein 4-2.

Aiemmin Copassa Celtan ja Sevillan pudottanut Mirandés eteni siten Copan välieriin. Kyseessä on ensimmäinen kerta kahdeksaan vuoteen, kun toiseksi korkeimmalla sarjatasolla pelaava seura on marssinut Copan välieriin. Silloinkin kyseessä oli Mirandés.

Athletic-ikoni Andoni Iraolan luotsaama Mirandés meni johtoon Mathieus Aiásin osumalla 17. minuutilla. Javier Ontiveros tasoitti ottelun upealla vapaapotkumaalillaan varttia myöhemmin. Juuri ennen taukoa Martín Merquelanz vei isännät toistamiseen johtoon pilkulta.

Toisen jakson alussa Santi Cazorla toi Villarrealin tasoihin pilkulta. Maali oli Cazorlan kauden kahdestoista. Vain hetki Cazorlan maalin jälkeen Mirandés nappasi jo kolmannen kerran johdon, kun Odei Onaindia onnistui maalinteossa. Antonio Sánchez Navarro viimeisteli loppulukemat lisäajan toisella minuutilla.

Copan välieräparit arvotaan perjantaina. Real Madrid isännöi puolivälierissä torstaina Real Sociedadia ja Athletic Barcelonaa. Granada on jo selvittänyt tiensä välieriin.